Barcelona

Més de 7.000 alumnes de Primària i Secundària afectats per les nevades

Ja sigui perquè l'escola no ha pogut obrir o perquè s'han quedat sense transport escolar, la neu ha afectat el funcionament dels centres educatius a 23 comarques diferents

RedaccióActualitzat

La nevada que ha caigut des de primera hora d'aquest dimecres al matí a bona part de Catalunya té afectacions en l'activitat escolar. Més de 7.000 alumnes de Primària i Secundària de 23 comarques diferents no han anat a classe, perquè la seva escola no ha pogut obrir o bé perquè s'han quedat sense transport escolar.

Del total d'alumnes afectats, 3.875 són de les comarques de Lleida, on hi ha hagut la majoria de les afectacions, i a sis comarques s'ha suspès totalment el transport escolar. A més, 1.102 alumnes que han quedat sense classe són de la demarcació de Tarragona i 790 de les Terres de l'Ebre. La resta són de les comarques de Barcelona.

Centres que no han obert

D'escoles i instituts n'hi ha com a mínim 70 que avui no han obert portes. Entre aquests hi ha tots els centres de Vimbodí i Poblet, Ullastrell, l'Espluga de Francolí, Santa Margarida i els Monjos, Begues, Torrelles de Llobregat, Tàrrega, Castellbisbal i Matadepera.

També han suspès l'activitat centres d'Alpicat, Bellpuig d'Urgell, Raimat, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès, Olesa de Montserrat i Mollerussa.

A la ciutat de Barcelona hi ha tres escoles, totes situades a Collserola, on s'han suspès les classes per problemes amb el transport: Xiprers, l'escola Alba i l'escola d'educació especial Sant Joan de la Creu.

També està tancada l'Escola d'Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida. A més, moltes facultats han hagut de suspendre exàmens previstos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut