Barcelona

"En guàrdia", d'Enric Calpena, i Enric Frigola, guardonats amb els premis Ràdio Associació

Els professionals de Catalunya Ràdio Enric Calpena i Enric Frigola han estat reconeguts enguany pels premis Ràdio Associació de Catalunya. L'espai "En guàrdia" de Calpena ha estat guardonat com a millor programa de ràdio, mentre que Frigola ha rebut una menció d'honor per la seva trajectòria professional. La vuitena edició dels premis també ha destacat el programa "No em ratllis" de TV3 en l'apartat audiovisual i el periodista Toni Clapés, com a millor professional de ràdio. Els guardons es lliuraran el dia 8 de maig.

Actualitzat

Aquest any, el jurat dels premis Ràdio Associació de Catalunya ha volgut destacar la tasca del programa "En guàrdia" de Catalunya Ràdio per "haver sabut expressar d'una manera dinàmica, novel·lada i radiofònica diferents episodis clau de la història de Catalunya".

En el cas d'Enric Frigola, el jurat li ha atorgat una menció d'honor "per la seva professionalitat, dedicació i estímul a la recuperació i utilització del català en els mitjans audiovisuals".

El programa "No em ratllis" de TV3, conduït per Júlia Otero, ha estat guardonat amb el premi Ràdio Associació Audiovisual, mentre que al periodista Toni Clapés l'han considerat el millor professional de ràdio.

La vuitena edició dels guardons de Ràdio Associació també ha reconegut els programes "Sottovoce" de Ràdio Nacional d'Andorra i "Serendipia" de COM Ràdio, amb una menció de qualitat, mentre que l'espai "Generació estrella" de Ràdio Cassà l'han considerat el millor programa de ràdio local.

Pel que fa a la millor proposta d'innovació, el guardó és per la conversió de Ràdio Sant Cugat en la productora multimèdia cugat.cat.

El jurat de la vuitena edició dels premis ha estat format pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Imma Tubella, i els periodistes Assumpció Maresme i Jordi Margarit.

El lliurament dels guardons es farà el dia 8 de maig.

Anar al contingut