Barcelona

TV3 celebrarà l'11 de setembre els seus 25 anys amb una "nit en blanc"

Aquest any, a TV3 estem d'aniversari. Fem 25 anys i ho estem celebrant de moltes maneres diferents. El punt àlgid serà l'11 de setembre, que és el dia que van començar les emissions. Aquest any, la nit de la Diada serà molt intensa a Catalunya, perquè totes les entitats culturals estaran obertes i es faran activitats especials pertot arreu. Serà la nit en blanc de TV3.

Actualitzat
Serà la nit del 10 a l'11 de setembre d'aquest any, en el vint-i-cinquè aniversari de TV3. Més enllà dels programes de record que veurem durant aquests mesos, TV3 serà present en espais de tot Catalunya que no dormiran. Museus, biblioteques, parcs, teatres, activitats artístiques al carrer, monuments, tot estarà obert per posar de manifest que TV3 forma part del patrimoni de tots els catalans. La televisió connectarà amb tots aquests llocs durant la nit.

A la presentació de la nit dels vint-i-cinc anys, hi han estat presents representants d'institucions d'arreu de Catalunya, que continuen ultimant acords amb TV3 perquè s'hi vagin afegint més llocs i més entitats. Totes les activitats seran gratuïtes i s'hi espera una massiva participació ciutadana. A més de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona, hi participaran Tortosa, Amposta, Figueres o Tàrrega, per exemple.
Anar al contingut