Actualitat blaugrana

Guardiola assegura que se sent il·lusionat i molt preparat per afrontar aquest repte

Pep Guardiola ja ha pujat de categoria. El de Santpedor ha estat presentat oficialment com a nou tècnic del primer equip del Barça, i durant l'acte s'ha mostrat molt il·lusionat, però sobretot, molt segur de si mateix. Creu que està preparat per afrontar aquest repte, i assegura que no té por. "Tindré un bon equip, hem de treballar ràpid i bé, però no tinc por de res. L'equip correrà", ha explicat el nou entrenador. Joan Laporta ha dit que "Pep transmet entusiasme i il·lusió" i que representa "una història molt maca". És per això que van decidir fer seure a la banqueta blaugrana un tècnic amb aquesta trajectòria. Txiqui Begiristain hi ha afegit l'esforç i el talent als motius.

Actualitzat

Pep Guardiola ho té molt clar, està perfectament preparat per dirigir el primer equip del Barça i, a més, farà que tothom se senti orgullós d'aquest equip, perquè "correran". Així s'ha mostrat de contundent el nou entrenador, que ha destacat que s'ha de començar a treballar ràpid i bé, no demana 100 dies de gràcia, sinó que pensa començar fort des de l'inici. És conscient que no hi ha temps, que no hi ha marge d'error i que s'han de posar les piles.

"Crec molt en el treball, en l'esforç i en el talent. Em donaran una plantilla per no queixar-se absolutament de res", ha indicat. El nou tècnic ha reconegut que és un fan del joc d'atac i que surt a buscar el partit. Guardiola ha dit també que no pot prometre títols però sí feina. Sap que el trajecte serà dur però persistirà, per això mirarà de convèncer jugadors i tot el vestidor perquè ell sol no ho pot fer.

No compta amb Eto'o, Ronaldinho ni Deco

Guardiola no s'ha amagat quan se li ha preguntat sobre els cracs de l'equip. Ha assegurat que no compta amb Ronaldinho, Eto'o ni Deco, perquè no creu que puguin ser els que eren. Sí que compta amb Márquez, i ha assegurat que necessiten un "9". El que té clar, a més, és que tots els jugadors són igual d'importants. "De dilluns a dissabte tots seran iguals", no es faran diferències de cap mena entre jugadors.

A banda d'això, Pep ha explicat que vol treballar de "la millor manera i més privada possible", ja que creu que perquè tot funcioni i hi hagi sentiment de grup, hi ha d'haver comunicació i passar hores junts.

Una decisió unànime

Joan Laporta ha confirmat que el fitxatge de Guardiola és per a dues temporades i que la decisió de la junta directiva va ser unànime. El president blaugrana ha parlat de Guardiola com a home de la casa, que transmet entusiasme i que oferirà una suma de futbol seriós i espectacle. El secretari tècnic, Txiqui Begiristain, ha destacat com a qualitats de Guardiola la seva capacitat de fer grup i formar un equip que treballi col·lectivament.

Presentació de Luis Enrique, dimecres

Si aquest dimarts han presentat Guardiola, aquest dimecres serà el torn de Luis Enrique. L'asturià agafa el relleu del de Santpedor i es convertirà així de manera oficial en el nou entrenador del filial del Barça, en la temporada del retorn a Segona B.

Oficial, la data del 6 de juliol

La reunió de la junta directiva ha aprovat el que ja se sabia des de fa dies, que la moció de censura es farà el diumenge 6 de juliol. Dimecres es farà oficial i també es farà pública l'estratègia de la junta de cara a la moció.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut