Hoquei patins

La selecció catalana i el Viva Hàbitat Blanes disputaran la final de la Golden Cup

La selecció catalana i el Viva Hàbitat Blanes jugaran aquest diumenge (19 h, C33) la final de la Golden Cup d'hoquei patins. El combinat de Jordi Camps s'ha desfet amb facilitat d'una innocent França (10-4), mentre que els amfitrions han tingut més problemes per derrotar Itàlia però ho han acabat aconseguint gràcies a una excel·lent segona meitat (4-1).

Actualitzat

Catalunya ha vençut França per golejada (10-4) sota una calor sofocant. Els blaus s'han mantingut amb vida fins al descans gràcies a l'encert a pilota aturada de Sébastien Landrin, que ha retallat la distància marcada per David Cáceres, Xavi Brichs, Raül Pelicano i Jordi Molet. Però en els primers 40 segons de la represa la selecció catalana ha fet dos gols més, per mitjà de Brichs i Cáceres, i França s'ha rendit a l'evidència. Brichs, Molet, Lladó i Del Amor han arrodonit la feina davant la impotència visitant.

A continuació, el Blanes ha derrotat Itàlia per 4-1 i també ha aconseguit el passi a la final. Ramon Benito ha avançat els de la Selva, però els visitants han aconseguit la igualada abans del descans. A la represa, el Blanes ha fet un joc excel·lent que li ha valgut tres gols. Benito i Ridaura han sentenciat abans d'arribar al minut sis d'aquesta segona part, i Raed ha arrodonit la feina marcant el quart gol.