Barcelona

Inventen un joc de taula sobre els castellers

Els castells ja tenen joc de taula. El dissenyador alemany Reinier Knizia ha creat "Castellers", que consisteix a crear el castell més alt possible utilitzant la força, l'equilibri, el valor i el seny amb l'ajuda d'unes peces de fusta. Les regles del joc estan en català, castellà, portuguès i anglès, per donar-li una mica més d'internacionalitat.

Actualitzat
L'empresa que distribueix el nou joc és Devir. El seu director editorial, Xavier Garriga, diu que "el joc també porta una sèrie de documentació i explicació sobre què és el fet casteller".

El nou entreteniment de sobretaula ha tingut una bona acollida en el món casteller. El president dels Minyons de Terrassa, Jaume Roca, diu que es tracta de treure-li profit, perquè "la gent ens tingui més present i conegui la nostra tasca". Segons Roca, es pot començar a conèixer el món casteller "amb coses tan divertides i distretes com aquesta.

El dissenyador del joc, l'alemany Reinier Knizia, és autor de 200 títols més i ha estat guardonat en diverses ocasions. Les il·lustracions són a càrrec del dibuixant català Bié.
Anar al contingut