Premià de Dalt

Jaume Capdevila i Andreu Buenafuente guanyen el Premi Gat Perich d'humor

El dibuixant Jaume Capdevila, habitual col·laborador de diaris com "Mundo Deportivo" o "La Vanguardia", i l'humorista Andreu Buenafuente són els guanyadors de la catorzena edició del Premi Internacional d'Humor Gat Perich. Aquest any, el guardó, que atorguen els principals diaris de l'estat espanyol, es dividirà en dues cerimònies. El divendres 13 de març es farà un acte amb els guanyadors a Premià de Dalt, al Maresme, i l'endemà tindrà lloc el lliurament oficial del Gat Perich al Centre de Convencions de Barcelona.

Actualitzat
El dia 13 de març els guardonats inauguraran la mostra "Perich sense concessions" i es lliuraran els premis d'un concurs juvenil de còmic. El dia següent, l'acte serà al Centre de Convencions de Barcelona.

L'entitat "Perich sense concessions" i l'Ajuntament de Premià de Dalt, on Perich va passar els darrers anys de la seva vida, preparen ja l'edició de l'any vinent. El 2010 es compliran 15 anys de la mort de Perich i per això, els organitzadors volen fer una edició especial d'aquest premi d'humor.

Anar al contingut