Barcelona

Totes les receptes dels programes de TV3 i Catalunya Ràdio, al web Clubdecuines.cat

24/02/2009 - 19.14h.

Totes les receptes dels programes de TV3 i Catalunya Ràdio estan disponibles al nou web Clubdecuines.cat. En total es tracta de més de 3.500 receptes, un miler de les quals estan publicades amb vídeo, que han aparegut a "Cuines", "Karakia" i "Al vostre gust", actualment en emissió. També formen part d'altres programes que ja no estan a la graella, com "Cuina x solters" i "Caçadors de bolets". Fins i tot s'hi poden trobar receptes del primer programa de cuina de TV3, el "Bona cuina", de Jaume Pastallé.

A banda de consultar-hi les receptes i poder-les comentar i votar, els usuaris també tenen la possibilitat de publicar-hi les seves receptes preferides amb text, fotografies i vídeo. La intenció és crear una gran comunitat d'amants de la cuina.

La gran quantitat d'informació que ofereix Clubdecuines.cat està ordenada a partir d'un cercador i també en canals. Alguns corresponen als programes de TV3 i Catalunya Ràdio, i d'altres són canals temàtics que s'aniran creant periòdicament, com el canal de cuina de Carnaval, cuina asiàtica i cuina ràpida. Aquests canals es farciran amb les receptes dels usuaris.

També hi ha una secció de blogs en què els usuaris poden completar els seus coneixements de cuina amb altres aspectes gastronòmics, com ara productes culinaris curiosos, costums i llegendes relacionades amb l'art de menjar, o bé aprendre quin és el millor vi per acompanyar un plat determinat.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots