Handbol

La selecció catalana d'handbol s'imposa a la d'Islàndia, per 30-26

La selecció catalana d'handbol s'ha imposat a la d'Islàndia, al pavelló Palau-sacosta de Girona, per 30-26. L'equip de Valero Rivera ha fet un gran partit, contra una selecció que va quedar en setena posició en l'últim Mundial de Portugal.

Actualitzat
Els islandesos han tingut la baixa del seu millor jugador, Stefansson, nou fitxatge del Ciudad Real i que, lesionat, no ha estat a les ordres del seleccionador. Islàndia ha dominant al començament, però Catalunya ha capgirat el resultat en pocs minuts i s'ha plantat en el descans amb un avantatge parcial de 16-13, amb Farré, amb quatre gols, i Masip, amb els mateixos, però de penal, encapçalant la selecció. En el conjunt islandès, Sigurosson, amb cinc gols, ha estat el millor jugador de la selecció durant aquest primer temps. Després del descans, Masip ha assumit la responsabilitat durant els primers compassos de joc i ha anotat fins a quatre gols en els sis minuts que van del 30 al 36. Catalunya no ha tingut problemes per mantenir l'avantatge durant tota la segona meitat i, malgrat que Islàndia ha fet pressió en els moments finals, l'aparició del jove Malmagro, autor de quatre gols, ha determinat el 30-26 final.