Tens un podcast en català? Quin és?

Des de fa un any, el 3cat24 està donant a conèixer la blogosfera catalana. Ara volem entrar en el terreny de l'àudio i descobrir els podcasts que es fan en la nostra llengua.

Actualitzat
Un podcast és un petit programa de ràdio o conversa en format mp3 i RSS per compartir el contingut de manera més àgil.

Alguns dels nostres usuaris d'Elmeu3cat24 tenen un podcast des de fa temps i ens l'han enviat a la secció d'àudios. Aquí pots escoltar-ne alguns com: Pacièncialanostra, Dóna'm la veu, Fantastico i Nenaencatalà.


Aquí anem fent la llista:

· el basar de les espècies, de @jacme, un podcast carregat de mons, d'històries i personatges vinguts d'altres universos i edats, nascuts de la fantasia, de la ciència-ficció, i dels seus interessos personals.

· No en sabem res, de l'Eduard Batlle i en Germà Capdevila. Podcast català d'actualitat. (Recomanat per en Tsellas)

· Conectant els punts, de Toni Sellas. Hi trobaràs podcasts sobre el món d'Internet, el periodisme i la comunicació, des d'un punt de vista actual i àgil. Un to fresc amb idees novedoses. (Recomanat per Jacme)

· Càpsules Atictes, de David Comuñas. Blog de podcasts que relaciona temes d'actualitat tecnològica i cultural amb el món virtual. (Recomanat per Jacme)

· Mosega la poma: es parla d'Apple, de tecnologia, de Internet participativa, de ciència i de molts altres temes. (Autorrecomanat)

· El cistell de les meves joguines, de Irene Irene López. És el podcast d'una nena, on ens explica contes basats en la vida de les seves joguines. (Recomanat per David Camuñas)

· I encara gràcies, del Neil. Una visita setmanal al microcosmos de dos "cuarantanyeros" personalment inadaptats, professionalment frustrats i atrapats en el poblet més poc inspirador de la Catalunya coneguda.

Tens un podcast en català o en coneixes algun? Ens el recomanes? Anirem fem llista.



Anar al contingut