Venècia

Hugo Chávez arriba a Venècia per veure el documental d'Oliver Stone

El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha arribat a Venècia per assistir a l'estrena del documental "South of the Border" centrat en la seva figura i dirigit pel cineasta nord-americà Oliver Stone, que s'estrena avui en la 66a edició del Festival de Cinema. Chávez ha arribat a l'aeroport Marco Polo de Venècia, a bord d'un avió Falcon, procedent de Turkmenistan. La presència de Chávez al Festival es deu a la invitació que li ha fet arribar Oliver Stone perquè assisteixi a l'estrena del documental, ja que el president veneçolà n'és el principal protagonista.

Actualitzat
Al documental també hi apareixen altres presidents d'esquerra llatinoamericans, com el brasiler Luiz Inácio Lula da Silva, l'equatorià Rafael Correa, el bolivià Evo Morales, el paraguaià Fernando Lugo i l'argentina Cristina Fernández.

Chávez s'allotjarà a l'Hotel Des Bains de Venècia, a la rodalia del qual s'han repartit banderes veneçolanes i s'han establert fortes mesures de seguretat.

Segons un comunicat difós la passada setmana a Caracas, Chávez ja ha vist la cinta i li va agradar, i va afegir que és "molt important que un ciutadà nord-americà es dediqui a fer aquest treball amb tanta passió". El governant veneçolà va destacar a més que li va enviar a Stone "algunes dades sobre Simón Bolívar i el seu pensament antiimperialista" per a la pel·lícula que el polèmic cineasta està preparant "sobre la història de l'imperi".
Anar al contingut