Sitges

El Festival de Cinema de Sitges premiarà Viggo Mortensen

Els actors Viggo Mortensen i Malcom McDowell rebran el Gran Premi Honorífic del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que arrencarà dijous a Sitges. El primer hi presentarà "The road", que tancarà el certamen, mentre que els fans de McDowell el podran tornar a veure a "La taronja mecànica", que es projectarà al festival al costat de 200 títols més. Sitges també retrà homenatge a "Alien" en el 30è aniversari de l'estrena, en una edició que s'obrirà amb "REC 2", la segona part de la pel·lícula de terror de Jaume Balagueró i Paco Plaza.

Actualitzat
Altres premiats en el certamen seran el director d'"Els caçafantasmes", Ivan Reitman, el d'"Old Boy", Park Chan Wook, i el productor i director Walter Hill. També es projectaran les pel·lícules "El tinent corrupte" i "The imaginarium of Dr. Parnassus", l'últim treball de Heath Ledger.

No hi faltaran els zombis, no només a la pantalla sinó també al carrer, amb la segona Sitges Zombie Walk, que en aquesta segona edició podria estar marcada per la mort de Michael Jackson i els protagonistes de "Thriller".

El cinema en 3D hi tindrà cabuda amb títols com "Toy Story", "The Hole", "Los mundos de Coraline" o "La nit dels morts vivents".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut