Barcelona

La Sala Beckett es traslladarà al Poblenou i duplicarà l'espai

La Sala Beckett deixarà Gràcia per instal·lar-se al districte 22@, al Poblenou. Aquest trasllat permetrà duplicar l'espai de l'equipament, que arribarà als 2.600 metres quadrats. La nova seu de la Beckett, que actualment és al carrer de Ca l'Alegre de Dalt, serà l'edifici de l'antiga Cooperativa Pau i Justícia, que és propietat de l'Ajuntament de Barcelona i està situat al número 228-232 del carrer de Pere IV, de Barcelona. La data del trasllat encara està per determinar.

Actualitzat
La construcció, originària del 1924, està formada per planta baixa i primer pis. El director de la Beckett, Toni Casares, ha explicat que preveuen habilitar a l'edifici una sala amb 200 localitats i dues sales més petites.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha afirmat que el canvi és possible "gràcies a la pressió" que ha fet la sala, perquè "en aquesta Barcelona quan grates amb passió i il·lusió acabes trobant".

La Sala Beckett manté un litigi amb l'empresa Núñez i Navarro, que està pendent de sentència. Mentre s'espera, no es descarta que s'hagi d'estar uns quants mesos o anys sense escenari o en què s'utilitzin altres espais de manera provisional.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut