Barcelona

El Partit d'Internet ja és al registre oficial de partits polítics

El Partit d'Internet, que té previst presentar-se a les vinents eleccions legislatives, previstes per al 2012, ja està registrat oficialment des de fa pocs dies, segons una nota que han fet pública avui.

Actualitzat
El Partit d'Internet es defineix com una organització amb la democràcia com a única ideologia, de manera que la seva proposta no es basa en un posicionament programàtic sinó en els procediments, que ells mateixos apunten com una direcció cap a la "democràcia directa".

Això vol dir que no parteixen d'unes idees determinades sobre economia, polítiques socials o organització de l'Estat, sinó que cofien que els seus representants, en el cas de ser elegits, rebrien "instruccions" via internet de les persones que aportessin idees o "votessin" sobre una llei perquè els seus diputats actuessin d'acord amb el resultat.

Fundat a Barcelona

El partit es va fundar de manera formal a Barcelona i va iniciar els tràmits per a la legalització com a organització política el novembre de l'any passat, gestions que han acabat el 20 de gener d'enguany quan se'l va inscriure al registre de partits polítics. A més, des del dia 26 també compten amb un codi fiscal. La conseqüència és que aquest partit ja pot obrir registres de persones interessades a rebre informació.






Anar al contingut