Nova York

Detenen un nord-americà d'origen pakistanès a Connecticut per l'atemptat fallit a Nova York

Detingut un nord-americà d'origen pakistanès a Connecticut acusat d'estar relacionat amb l'atemptat fallit de dissabte a Times Square, al centre de Nova York, segons fonts oficials dels Estats Units. La policia, que treballa amb la possibilitat que hi hagi més implicats, ha detingut Faisal Shahzad, de 30 anys, a l'aeroport John Fitzgerald Kennedy de Nova York quan intentava fugir a Dubai.

Actualitzat
La policia nord-americana ha detingut la primera persona relacionada amb l'atemptat fallit de dissabte al centre de Nova York. Es tracta de Faisal Shahzad, un ciutadà nord-americà d'origen pakistanès, de 30 anys, arrestat a l'aeroport John Fitzgerald Kennedy de Nova York quan intentava fugir a Dubai, segons ha informat el fiscal general, Eric Holder.

El responsable governamental ha dit que l'objectiu de l'atac terrorista era matar nord-americans. Està previst que el detingut, resident a l'estat de Connecticut, passi a disposició d'un tribunal federal a Manhattan, segons han revelat les autoritats. Se l'acusa de conduir el vehicle carregat d'explosius fins a Times Square, una acció reivindicada pels talibans pakistanesos.

En les últimes hores, els investigadors han revelat que podria haver-hi més d'un implicat i que l'acció podria tenir ramificacions internacionals. La policia ha estudiat un vídeo d'una cafeteria on es veu un home amb actitud sospitosa a prop del cotxe bomba i abandonant el lloc dels fets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut