Barcelona

Fèlix Millet i Jordi Montull surten en llibertat després de 13 dies a la presó

La jutge del "cas Hotel" ha decretat la llibertat sota fiança de Fèlix Millet i Jordi Montull, després d'haver passat tretze dies entre reixes. Millet i Montull han sortit de la presó de Can Brians 2 poc abans de dos quarts de cinc de la tarda. La magistrada ho ha autoritzat després de prendre declaració a tècnics de l'Ajuntament de Barcelona, que han reconegut que sabien des del febrer del 2008 que el Palau ja no era el propietari de les finques. La magistrada ha considerat que podia concedir la llibertat perquè el gruix dels testimonis ja han passat pel jutjat i no hi ha perill que els influeixin.

Actualitzat
L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet ha afirmat al sortir de la presó que els han tractat "correctament", negant-se a valorar si mereixien estar-se durant 13 dies al centre per possibles delictes d'apropiació indeguda i tràfic d'influències en relació amb el projecte urbanístic de l'hotel del Palau.

Jordi Montull, per la seva banda, ha afirmat que estar a la presó és "trist", però que els interns i els guàrdies han estat "molt atents" i "ens han tractat molt bé". Montull, que ha explicat que han estat instal·lats en el mòdul número 6, ha descartat valorar el seu ingrés a la presó. Millet ha ratificat "absolutament" les paraules de Montull, i ha conclòs afirmant que "no puc dir res més".

A les portes de la presó els han rebut les seves dones i la filla de Montull, Gemma Montull.

En l'acte de llibertat, la jutge explica que el risc de destrucció de proves rellevants, així com la influència de Millet i Montull sobre altres testimonis o possibles imputats -motius pels quals va decidir la presó provisional- "han desaparegut a dia d'avui".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut