Barcelona

"40, el musical" desembarca a Barcelona amb els èxits de la radiofórmula

La fórmula per fer un èxit no la sap ningú, però, a "40, el musical", n'hi sonen, sencers o en fragment, prop d'un centenar. Són dues hores i mitja de funció per deixar ben satisfets els amants de la radiofórmula. Aquest dijous era la nit de l'estrena oficial al Teatre Victòria, amb molts convidats, i entre ells, Pep Sala, coautor de "Boig per tu", i els Estopa, creadors de "La raja de tu falda". Són dues de les cançons incloses en la versió de l'espectacle que es representa a Barcelona i que no surten en el de Madrid.

Actualitzat
Tampoc hi era "Bon dia", d'Els Pets. Una altra diferència amb el muntatge madrileny és que a Barcelona set músics s'encarregaran de fer sonar la música, l'autèntica protagonista de l'obra, en directe. Gairebé 100 cançons s'enllacen gràcies a un llibret escrit pel director d'"Azul oscuro casi negro", Daniel Sánchez Arévalo.

L'argument gira entorn d'un grup d'amics d'entre 20 i 30 anys, obligat a enfrontar-se a les seves vides i conflictes i a assumir que ja no són adolescents. Encapçalen el repartiment dos exmembres del programa "Operación triunfo", Gisela i Naim Thomas.

"40, el musical" és una aposta segura de la mateixa empresa que ha portat als teatres les cançons del grup Mecano amb el musical "Hoy no me puedo levantar", l'espectacle més vist de la temporada passada a Barcelona. Amb "40, el musical" s'asseguren que un màxim nombre d'espectadors coneguin un màxim nombre de cançons i els promotors afirmen que el públic pot anar dels 12 als 70 anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut