Stanford

Les discriminacions per l'aspecte físic augmenten

Un estudi de la Universitat de Stanford assegura que cada cop hi ha més gent als Estats Units que perd la feina per culpa de l'aspecte físic. Els autors de l'estudi parlen d'injustícia social i consideren que darrere dels estàndards de la bellesa i l'aspecte físic s'amaguen actituds intolerants basades en els prejudicis entre persones.

Actualitzat
L'aspecte físic està sobrevalorat a la societat actual. Els experts n'alerten. Una professora de Dret de la Universitat de Stanford acaba de publicar un estudi en què s'assegura que l'índex de discriminació social, laboral i econòmic creix en relació amb l'aspecte físic. És a dir, depenent, per exemple, de com es va vestit o pentinat. Característiques que no tenen res a veure amb el rendiment a la feina.

L'informe també destaca, i denuncia, que moltes noies joves s'emmirallen en l'aspecte de les passarel·les i, com a conseqüència, cauen en depressions o trastorns alimentaris.

L'estudi pretén ser també un crit d'alerta als juristes, ja que, de moment, cap llei empara els discriminats per bellesa i aspecte físic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut