Barcelona

Interior atura unes oposicions a què optava Rafael Olmos arran d'una investigació de l'Oficina Antifrau

El Departament d'Interior ha aturat un procés selectiu en què participava l'anterior director general de la policia, Rafael Olmos, després que l'Oficina Antifrau obrís una investigació per possibles irregularitats en la creació i convocatòria. Creuen que hi pot haver irregularitats en la creació i la convocatòria de la plaça a la qual opta Rafael Olmos i han demanat la informació a Interior per investigar-ho. El departament que dirigeix Joan Saura ha defensat el procés però l'ha aturat.

Actualitzat
Rafael Olmos, destituït l'any passat com a director dels Mossos d'Esquadra després dels incidents entre alguns agents i alguns estudiants anti-Bolonya, està opositant a una plaça de funcionari al Departament d'Interior. Ha estat l'únic candidat que ha aprovat en unes proves que, des d'un primer moment, el sindicat UGT va impugnar.

Des del sindicat asseguren que aquest tipus de pràctiques són habituals i que el d'Olmos no és l'únic cas, sinó que se'n poden trobar uns 200 de similars.

El Departament d'Interior, arran de la investigació de l'Oficina Antifrau, ha aturat el procés, tot just quan a Olmos només li quedava per superar l'última prova, una entrevista personal.

Interior, que ha enviat la informació sol·licitada per l'Oficina Antifrau, ha aturat el procés però el defensa, assegura que no hi ha irregularitats i que la plaça s'emmarca en la convocatòria de 50 places més d'especialistes que necessita la conselleria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut