Esports

El nou canal Esport 3 arrenca les seves emissions amb la cerimònia d'inauguració dels Special Olympics

Figueres ha acollit aquest divendres al vespre la cerimònia inaugural dels Special Olympics. Més d'un miler d'esportistes discapacitats intel·lectuals competiran en 9 modalitats esportives diferents. La flama ja crema i estarà encesa fins diumenge. L'acte ha servit alhora per donar el tret de sortida oficial al nou canal temàtic de Televisió de Catalunya, Esport 3, que comença el període d'emissió en proves.

Actualitzat
L'estrena d'Esport 3

Esport 3 és el nou canal temàtic, que completa l'àmplia oferta televisiva de TV3. No se centrarà només en les emissions esportives de més repercussió, sinó que també atendrà els esports minoritaris i la vida a l'aire lliure. En aquesta fase de proves, Esport 3 només arribarà al 70% de la població del país i encara emetrà molts continguts de manera simultània amb el 33. Al començament del 2011 ja estarà en les pantalles del 95% dels espectadors, i, en aquell moment, els esports deixaran el 33 i tindran com a finestra aquest nou canal temàtic.

Aquest dissabte, a dos quarts de quatre, un altre directe rigorós, des de Riudecanyes, al Baix Camp, per seguir un tram molt especial del Ral·li Catalunya-Costa Daurada.

Esport 3 oferirà l'actualitat esportiva global, amb informatius, transmissions, programes i tertúlies. Tota l'actualitat del Barça, de l'Espanyol, de les lligues de Primera i Segona Divisió, del futbol internacional o de la Lliga ACB de bàsquet serà sempre present en el nou canal temàtic de TV3. També s'hi podran veure competicions com ara la Champions d'handbol o l'Eurolliga de bàsquet, i els diferits de tots els partits de Lliga de l'Espanyol i del Barça.
Esport 3, una altra manera de veure l'esport a Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut