Barcelona

El Col·legi de Periodistes fa una crida al rebuig dels blocs electorals

El Col·legi de Periodistes de Catalunya manifesta el seu rebuig als blocs informatius durant la campanya electoral i fa una crida a la societat civil perquè s'hi sumi. Els blocs electorals obliguen a prescindir dels criteris periodístics per elaborar la informació de campanya i determina el temps i l'ordre amb què es pot informar sobre cada partit. El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet aquest dimarts un acte de rebuig.

Actualitzat
Hi han assistit nombrosos professionals del sector, a més del president del Parlament, Ernest Benach, i el conseller de Cultura i Mitjans, Joan Manuel Tresserras. El conseller s'ha posicionat en contra dels blocs i ha demanat als professionals fórmules de protesta que no perjudiquein els mitjans públics.

L'acte l'ha presentat el degà del Col·legi, Josep Maria Martí, qui considera que els blocs vulneren el dret a una informació de qualitat que tenen els ciutadans.

El Col·legi de Periodistes fa una crida a la societat civil perquè s'adhereixi al manifest de rebuig dels blocs electorals, un document que ja han subscrit desenes de professionals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut