Hoquei patins

Catalunya guanya el títol de la Tarradellas Cup per segona vegada

Catalunya ha guanyat per segona vegada la Tarradellas Cup, que s'ha disputat a Blanes. La selecció catalana s'ha adjudicat el títol en imposar-se en la final a l'equip amfitrió, el Viva Habitat Blanes, per 0-2. Després d'una primera part sense gols, Rodri ha fet el primer gol del partit en el minut 15 de la represa i sis minuts després, Quim Pujadas ha sentenciat la victòria catalana. En el partit per al tercer i quart lloc, Argentina ha derrotat el combinat Reno All Stars per 4-3.

Actualitzat
Els catalans, que han superat en semifinals Argentina, clara candidata amb Espanya al triomf en el pròxim Campionat del Món del mes d'agost als Estats Units, han tingut més problemes dels previstos per derrotar l'equip amfitrió del torneig. Al primer temps, amb prou feines hi ha hagut jugades d'interès, excepte una falta directa per cada equip, que no s'ha resolt amb èxit, i la igualtat ha imperat sobre la pista, situació que s'ha repetit després del descans, amb l'agreujant de l'elevada temperatura que hi havia al pavelló poliesportiu de Blanes, que ha afectat l'estat físic dels jugadors. No ha estat fins als últims minuts que s'ha desequilibrat el marcador, primer amb un llançament creuat de Jordi Rodríguez "Rodri", davant el qual no ha pogut fer res el porter Ernest Freixas, i després, a quatre minuts del final, amb una jugada personal de Quim Pujadas, que s'ha internat l'àrea i ha superat per sota el porter local. Després de la disputa d'aquest torneig, l'activitat internacional de l'hoquei sobre patins tornarà la segona setmana d'agost, amb el Campionat del Món que tindrà lloc a la ciutat californiana de San José (Estats Units) i que es disputaran tres seleccions que han participat en el torneig de Blanes, Argentina, Suïssa i Itàlia, més tretze seleccions més, entre elles Espanya.