Barcelona

Shakira manté l'idil·li amb Catalunya en la presentació de "Sale el sol" a Barcelona

La cantant Shakira ha actuat aquest dimecres al vespre al Palau Sant Jordi de Barcelona en una gira per presentar el seu nou disc, "Sale el sol". Ho ha fet davant d'un públic entregat i amb totes les entrades venudes. Aquesta és la tecera vegada que Shakira actua a Barcelona, ciutat on justament va rodar el videoclip del seu últim èxit, "Loca". La cantant colombiana s'ha adreçat al públic en català -ha saludat amb un "bona nit, catalans"- i, de fet, gairebé totes les intervencions dalt de l'escenari les ha fet en aquesta llengua.

Actualitzat
"Sóc molt feliç de ser aquí" és una de les frases que ha deixat anar l'artista, que ha recordat que la seva família prové de Ripoll. A més de recordar els èxits de la seva trajectòria i ballar amb el moviment de malucs que la caracteritza, la cantant ha sorprès fent pujar quatre espectadores a l'escenari perquè l'acompanyessin a l'hora de cantar i ballar "Whenever". "La tortura", "Gordita", "Gipsy" i una versió de "Nothing else matters" també han format part del repertori, així com "Mucho antes de las seis", "Hips don't lie" i el "Waka waka", al final del xou.

A banda de la gira, Shakira ultima la seva estrena com a bombolla de Freixenet. Serà la protagonista del tradicional anunci nadalenc i en rebrà a canvi 500.000 euros, que aniran a parar a la Fundació Pies Descalzos, que ella mateixa impulsa. Els diners serviran per construir una escola a Port-au-Prince, a Haití, i una altra a Cartagena, a Colòmbia.

Shakira té vinculació amb Catalunya. El seu segon cognom és Ripoll, cosa que delata la seva ascendència catalana. La cantant visita sovint Barcelona, on té grans amics i fins i tot hi passa llargues temporades.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut