Un jove pinta una finestra d'un comboi de la línia 4 del metro
Un jove pinta una finestra d'un comboi de la línia 4 del metro (TVE)

Atac vandàlic al metro: 70 persones pinten trens i obliguen a aturar dues línies

La circulació a les línies L2 i L4 s'ha interromput parcialment durant uns 10 minuts la nit de dissabte a diumenge

Redacció/AgènciesActualitzat

L'acció vandàlica d'un grup d'unes 70 persones ha obligat a interrompre momentàniament la circulació del metro de Barcelona aquesta nit de dissabte a diumenge.

L'aturada ha estat d'uns 10 minuts i ha afectat la línia 4 i la línia 2 del metro, després que el grup efectués actes vandàlics a l'interior de dos trens d'aquestes línies i pintés l'exterior dels combois, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

L'atac ha començat a l'estació de Jaume I poc abans de la una de la matinada, quan una setantena de persones han accedit a la parada, alguns validant les targetes i altres saltant la línia de validació. Allà, han accedit a un tren de l'L4, on han causat desperfectes a l'interior, i han viatjat fins a Passeig de Gràcia.

Exterior d'un dels combois del metro, on el grup ha fet pintades
Exterior d'un dels combois del metro, on el grup ha fet pintades (TVE)

A l'estació de Passeig de Gràcia, han pintat l'exterior del tren des de les vies, la qual cosa ha obligat a aturar durant uns deu minuts la circulació a l'L4 entre Barceloneta i Verdaguer.

Posteriorment, el grup ha accedit a l'L2, també a Passeig de Gràcia, on han provocat desperfectes en un tren i han obligat a interrompre el servei de la línia entre Universitat i Sagrada Família.

A més, a Passeig de Gràcia hi ha hagut un incident amb una passatgera que havia recriminat l'actuació al grup de persones.

TMB ha anunciat que presentarà denúncia per aquests fets i ha assenyalat que la intervenció d'un vigilant de seguretat del metro ha permès identificar un dels presumptes autors dels fets.

El grup d'unes 70 persones ha pintat l'exterior dels combois i ha causat desperfectes a l'interior
El grup d'unes 70 persones ha pintat l'exterior dels combois i ha causat desperfectes a l'interior (TVE)
ARXIVAT A:
PolicialMetro
Anar al contingut