L'alcalde de Castelledefels, el popular Manuel Reyes.
L'alcalde de Castelledefels, el popular Manuel Reyes.
Castelldefels

La cap de llista de CiU a Castelldefels: "El PP d'aquí no és el de Badalona"

La cap de llista de CiU a Castelldefels, Anna Pérez, defensa l'acord tancat amb el PP de la ciutat per la necessitat que CiU s'encarregui d'àrees de govern concretes que tenen a veure amb qüestions de país. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Pérez ha explicat que "el que volem és protegir les àrees en les quals l'Ajuntament té potestat, com són per exemple Ensenyament".

Actualitzat
La cap de llista de CiU a Castelldefels ha argumentat que "s'ha fet ara perquè hem trigat molt de temps a arribar a un acord que volíem que fos sòlid. I pensem que així ha estat".

Anna Pérez ha defensat l'acord CiU-PP al municipi del Baix Llobregat i ha afirmat: "Hem de pensar una cosa: El PP de Castelldefels no és el PP de Badalona. El tarannà de les persones és important".

Pérez ha criticat que el PSC i ICV li retreguin el pacte mentre, a escala local, els grups municipals d'aquestes dues formacions l'han felicitat per l'acord.

Tot plegat, l'endemà que Alícia Sánchez-Camacho anunciés un acord entre el PP i CiU per governar plegats en aquesta legislatura. D'aquesta manera, l'executiu municipal de Castelldefels estarà format pels vuit regidors del PPC, pels cinc de CiU i per dos d'una formació local d'independents.

Cal tenir en compte que aquest pacte entre CiU i PPC arriba en un moment de tensió entre les dues formacions polítiques arran de la resolució del TSJC sobre la immersió lingüística a les escoles.
Anar al contingut