Els nens de 6 i 2 anys desapareguts a Còrdova (Foto: EFE)
Els nens de 6 i 2 anys desapareguts a Còrdova (Foto: EFE)
Còrdova

La policia amplia al Guadalquivir la recerca dels nens desapareguts

La policia ha intensificat la recerca dels dos nens de 2 i 6 anys desapareguts dissabte passat en un parc de Còrdova mentre jugaven sota la vigilància del seu pare. Un cop han passat més de 72 hores des de la seva desaparició i sense que es tingui cap indici sobre el seu parador, els agents temen el pitjor. La policia ha ampliat el radi de la recerca al riu Guadalquivir, al seu pas per una finca dels avis paterns dels menors desapareguts, que també ha estat escorcollada a fons.

RedaccióActualitzat
La policia hi ha destinats un helicòpter i també una llanxa motora per fer rastrejos aquàtics, així com també unitats de guies canins.

Fonts properes al cas han explicat que ahir, durant l'escorcoll de la vivenda familiar paterna on viu el progenitor de les menors, els agents van trobar restes biològiques entre les restes d'una gran foguera. A més, també s'hi va trobar una arma blanca que podria tenir relació amb el cas, encara que cap d'aquests extrems ha estat confirmat per la policia. L'escorcoll de la vivenda familiar es va dur a terme ahir a la tarda i va durar fins a les 0.30 hores de la matinada.

La policia va recollir mostres de la casa, ubicada a la rodalia del polígon Las Quemadillas de Còrdova, esperant que ajudi a resoldre què ha passat amb els petits, que en el moment de la desaparició es trobaven sota la tutela del pare.

Durant tota la tarda, agents de la policia científica van entrar i sortir de la finca mentre en feien la inspecció i ara esperen que les anàlisis dels rastres que hi van trobar permetin avançar en la investigació.

D'altra banda, a la comissaria de la Policia Nacional de Còrdova, la mare dels menors va passar tot el dia acompanyada de familiars i d'un psicòleg fins que va marxar-ne, cap a les deu del vespre. Amics de la família van destacar l'angoixa que està passant mentre no se sap què els ha passat als petits. 

Anar al contingut