Terrassa

Detenen un home per la mort de la seva dona a Terrassa

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home de 41 anys i veí de Terrassa com a presumpte autor de la mort de la seva parella. La policia l'ha detingut aquest diumenge al matí després de rebre una trucada del presumpte homicida confessant els fets. Els Mossos han trobat el cos sense vida de la dona i després han detingut l'home.

RedaccióActualitzat
Segons els Mossos d'Esquadra, l'home no tenia denúncies prèvies per maltractament o violència familiar. El detingut passarà en les pròximes hores a disposició judicial.

La població de Terrassa ha condemnat la mort de la dona durant la jornada castellera que s'ha celebrat aquest diumenge. Un representant dels Minyons de Terrassa ha llegit un manifest ciutadà des del balcó de l'ajuntament i s'han aixecat tres pilars de dol sense l'acompanyament musical.

El govern de la Generalitat, per la seva banda, a través de la presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, ha condemnat enèrgicament l'assassinat i ha expressat el seu sentit condol. Gatell ha reiterat el suport del govern a les dones que es troben en situació de violència masclista i al seu entorn i "el compromís de treballar amb tots els agents socials implicats per avançar en l'eradicació d'aquesta xacra, ja que només ho aconseguirem si actuem de manera contundent, unitària i multidisciplinar, des de tots els àmbits de les polítiques públiques i l'activisme social".

Aquesta víctima fa pujar a 9 el nombre de dones mortes a mans de la parella a Catalunya des de l'inici d'any.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut