Terrassa

Els Minyons de Terrassa, a un pas de descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles en el comiat de la temporada

La colla castellera dels Minyons de Terrassa no han pogut acomiadar la temporada amb un 3 de 10 amb folre i manilles. Ho han provat dues vegades però al final s'han quedat a un pas de fer per tercera vegada una construcció que només ells han estat capaços d'assolir en dues ocasions: els anys 1998 i 2002. Els castellers de Sants i els castellers de Barcelona han estat les dues colles convidades en la jornada d'aquest diumenge a la cocapital del Vallès Occidental.

RedaccióActualitzat
Després de dos intents, els Minyons de Terrassa s'han quedat a un pas de poder descarregar per tercer cop en la seva història el 3 de 10 amb folre i manilles, un castell de gamma extra que només ells han pogut coronar. La construcció era de màxima dificultat i les baixes provocades per les dues caigudes han obligat a rebaixar les expectatives dels egarencs, que han fet després castells de 8. Han acomiadat la temporada amb un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8.

De la seva banda, els Castellers de Sants, actualment la millor colla de Barcelona, han descarregat el 5 de 8 i el 3 de 9, i a la tercera ronda han carregat el 4 de 9. És la primera vegada que els Castellers de Sants descarreguen un 3 de 9.

Finalment, l'altra colla convidada, la dels Castellers de Barcelona, han acabat la temporada descarregant el 3 de 8, el 4 de 8 i la torre de 8.

La diada ha acabat amb un homenatge de les colles a la dona assassinada avui a Terrassa presumptament a mans del seu marit. En silenci, les tres colles han aixecat de manera simultània un pilar.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut