La Seu d'Urgell

Detingut un jove com a presumpte autor de l'accident a l'Alt Urgell

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dimarts a la tarda, a la Seu d'Urgell, Daniel Luis D.S., de 19 anys i veí d'Andorra la Vella, com a presumpte autor de dos homicidis imprudents, per un accident de trànsit a l'Alt Urgell. La detenció s'ha fet després de l'accident amb dues víctimes mortals que hi ha hagut al matí a la C-14, a Organyà, segons han informat els Mossos en un comunicat.

RedaccióActualitzat
Les gestions dels agents de l'Àrea Regional de Trànsit del Pirineu Occidental han pogut determinar que la causa de l'accident ha estat presumptament la invasió del carril contrari de circulació del vehicle conduït pel detingut, cosa que ha provocat la col·lisió frontal. A causa de l'impacte, dues persones han mort, una té ferides qualificades de crítiques i 5 més han quedat ferides greus.

Els Mossos també han detingut una conductora, de 68 anys, acusada d'homicidi imprudent, ja que suposadament va causar, amb una maniobra irregular, l'accident en el qual ahir van morir tres persones en xocar frontalment dos turismes a Oliola quan tractaven d'esquivar-la.
Anar al contingut