Jordi Ausàs en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Jordi Ausàs en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Barcelona

ERC suspèn cautelarment de militància l'exconseller Jordi Ausàs, en presó provisional acusat de contraban de tabac

"El que està passant amb Ausàs ens fa molt mal, però com a partit hem considerat que havíem de suspendre'l de militància cautelarment, això significa que no és una decisió definitiva", ha dit la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

RedaccióActualitzat
La comissió permanent d'Esquerra ha decidit suspendre de militància de forma cautelar l'exconseller de governació del segon tripartit de la Generalitat i excalcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs, que dissabte va ingressar a presó provisional acusat d'un delicte de contraban de tabac.

La suspensió cautelar de militància, l'ha anunciada en roda de premsa per la secretària general d'ERC, Marta Rovira, després de la reunió de la comissió permanent. Rovira ha insistit en la "sorpresa i consternació" que ha provocat al partit la notícia de la possible implicació d'Ausàs en una trama de contraban de tabac i ha explicat que la decisió de suspendre'l de militància es mantindrà fins a disposar de més informació del cas. "

"El que està passant amb Ausàs ens fa molt mal, però com a partit hem considerat que havíem de suspendre'l de militància cautelarment, això significa que no és una decisió definitiva", ha dit la secretària general d'ERC.
Anar al contingut