Barcelona

CiU prereserva el Sant Jordi pel 23 de novembre i una desena de dates més fins a l'estiu

CiU actua en previsió d'un avançament electoral que el president de la Generalitat, Artur Mas, podria anunciar en els pròxims dies. D'aquí a final d'any es treballa amb la data del 25 de novembre, però també amb alguna de posterior.

Redacció / ACNActualitzat
Augmenten els rumors i la incertesa sobre un possible avançament de les eleccions catalanes. Convergència i Unió ha fet una prereserva del Palau Sant Jordi per al 23 de novembre i una desena de divendres més fins a l'estiu. La federació nacionalista també ha fet prereserves en altres pavellons, segons han confirmat fonts del partit a l'Agència Catalana de Notícies.

D'aquesta manera, CiU actua en previsió d'un avançament electoral que el president de la Generalitat, Artur Mas, podria anunciar en els pròxims dies. D'aquí a final d'any es treballa amb la data del 25 de novembre, però també amb alguna de posterior. De fet, s'han prereservat tots els divendres previs a les dates en què seria possible convocar eleccions, descartant els ponts o diumenges propers al Nadal.

En tot cas, des del govern han insistit que el president Mas no ha pres cap decisió encara sobre un possible avançament electoral.
Anar al contingut