La nau està situada al carrer de Sancho de Ávila amb el passatge Ratés
La nau està situada al carrer de Sancho de Ávila amb el passatge Ratés
Barcelona

Vuit detinguts durant el desallotjament d'una nau industrial al barri del Poblenou de Barcelona

En el desallotjament hi ha hagut moments de tensió i enfrontaments. Algunes de les persones desallotjades ja les van fer fora dilluns passat de dues naus del carrer Zamora, al mateix barri del Poblenou. L'advocat dels detinguts assegura que els Mossos han actuat sense ordre judicial.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí vuit persones durant el desallotjament d'una nau industrial, al número 47 del carrer de Sancho de Ávila, al barri del Poblenou de Barcelona. Dimarts, una quinzena de persones havien ocupat la nau amb la intenció d'instal·lar-s'hi per viure-hi. La policia ha intervingut després que un veí advertís de l'ocupació i que el propietari de la nau l'hagi denunciada.

En el desallotjament hi ha hagut moments de tensió i enfrontaments. Els Mossos acusen els detinguts de resistència a l'autoritat i d'usurpació de béns immobles.

Desallotjament sense ordre

L'advocat dels vuit detinguts en el desallotjament assegura que els Mossos d'Esquadra han actuat sense cap ordre judicial i que denunciaran el que consideren un procediment irregular. La policia assegura que ha actuat "in fraganti" i que, per tant, no calia una ordre judicial. En canvi, els detinguts i el seu advocat, Andrés García, asseguren que feia tres dies que s'havien instal·lat en aquest immoble i que era imprescindible aquesta ordre.

Algunes de les persones desallotjades, ja les van fer fora dilluns passat de dues naus del carrer Zamora, al mateix barri del Poblenou.





Anar al contingut