Mariano Rajoy en una imatge d'arxiu
Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu
Almeria

Rajoy promet que no li tremolarà el pols si descobreix irregularitats en el PP

El president del govern espanyol i del PP s'ha referit per primera vegada als suposats sobresous amb diner negre que Luis Bárcenas hauria pagat durant anys a dirigents del partit.

RedaccióActualitzat
Primeres paraules del president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, des que divendres una informació del diari "El Mundo" va destapar els suposats sobres amb diner negre que l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, hauria pagat durant anys a la cúpula del partit.

Rajoy promet que no li tremolarà el pols si descobreix irregularitats en el seu partit perquè, ha dit, és responsabilitat seva "garantir que el PP se segueixi comportant".

El líder popular ha fet aquesta promesa durant la intervenció a la clausura de la reunió intermunicipal que el partit fa a Almeria, des d'on ha demanat als populars que estiguin tranquils. Diu que el partit sempre ha reaccionat amb transparència o rigor quan ha estat en qüestió i sempre ha actuat en conseqüència davant de comportaments irregulars.

Mariano Rajoy també ha sortit en defensa de la número 2 del partit, María Dolores de Cospedal, i dels seus dos predecessors en el càrrec, Javier Arenas i Ángel Acebes. El president espanyol ha apel·lat a la trajectòria d'honradesa i dedicació de la secretària general del partit i ha recordat que tant ella com Arenas i Acebes han negat rotundament que es cobressin sobresous amb diner B al partit.

Pel que fa a l'extresorer dels populars imputat en el "cas Gürtel", Mariano Rajoy ha recordat, sense citar-lo, que ja no forma part del partit i ha assenyalat que en el seu moment el PP va actuar i es van adoptar responsabilitats polítiques.





Anar al contingut