Imatge d'arxiu del ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, en la interparlamentària del PP
Imatge d'arxiu del ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, en la interparlamentària del PP
Madrid

Montoro compareix avui al Congrés per explicar si Bárcenas es va acollir a l'amnistia fiscal i va regularitzar diners que tenia a Suïssa

El ministre ha d'aclarir si l'extresorer del PP es va acollir a l'amnistia fiscal i va regularitzar diners que tenia a Suïssa. Rajoy no compareixerà al Congrés, tot i la demanda dels grups de l'oposició. Només respondrà preguntes en la sessió de control.

RedaccióActualitzat
Aquest dimarts, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, compareixerà al Congrés per parlar del "cas Bárcenas" i els possibles comptes a Suïssa de l'extresorer del PP. Montoro compareix a les 12 del migdia, a petició pròpia, per valorar l'abast de l'amnistia fiscal i, en concret, per aclarir si Luis Bárcenas se n'ha beneficiat per blanquejar una part dels 22 milions d'euros que tenia a Suïssa.

Dimecres que ve serà Mariano Rajoy qui respondrà les preguntes dels grups en la sessió de control, tot i que no serà monogràfica, com volia l'oposició. I és que el PP, amb els seus vots, va bloquejar la compareixença de Rajoy al ple del Congrés.

El president del govern espanyol ja havia anunciat aquest dilluns, en el comitè executiu del PP, la intenció de Montoro de comparèixer a la cambra baixa.

Uns quants dies després d'haver esclatat la polèmica, aquest dimarts, finalment, es va poder veure Luis Bárcenas quan sortia de casa seva. Va dir que només farà declaracions davant del jutge i es va declarar innocent, "Només faltaria!", va reblar.
Anar al contingut