Madrid

Mor sor María, la monja imputada en el cas dels nens robats

Ha mort Sor María, la monja imputada en dos casos de suposats nens robats a Madrid als anys 80 per donar-los en adopció. La religiosa, que havia de declarar la setmana passada en relació amb la desaparició de dues germanes bessones, va morir aquest dimarts als 87 anys.

RedaccióActualitzat
La religiosa María Gómez Valbuena, coneguda com a sor María, ha mort aquesta setmana, segons han confirmat fonts del convent de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. Sor María estava imputada en dos casos de nens robats després de néixer.

La religiosa havia de declarar el 18 de gener passat per la denúncia de la desaparició de dues bessones el 1981 a la Clínica de Santa Cristina de Madrid, però el seu advocat va presentar uns informes mèdics de la religiosa i la cita es va posposar. María Gómez va al·legar que tenia problemes coronaris.

Sor María també havia declarat a l'abril passat pel cas de Pilar Alcalde, que l'acusava d'haver-li robat la seva filla l'any 82 després d'haver donat a llum. En aquella ocasió, el pare adoptiu va reconèixer que va ser la monja qui els va donar la criatura argumentant que la mare biològica no tenia mitjans per mantenir-la. El pare va negar haver pagat per la nena i va assegurar que només es va fer càrrec de les despeses hospitalàries.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut