Els dos màxims dirigents del PP, Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal (Foto: EFE)
Els dos màxims dirigents del PP, Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal (Foto: EFE)
Madrid

Rajoy convoca una reunió extraordinària de la cúpula del PP per aquest dissabte

La convocatòria extraordinària d'aquest òrgan del PP es produeix el mateix dia que la seva secretària general, María Dolores de Cospedal, ha negat les informacions que apunten que dirigents del partit, incloent-hi el mateix Rajoy, van rebre sobresous al marge de la comptabilitat oficial del partit, segons publica el diari "El País".

RedaccióActualitzat
El Partit Popular ha convocat una reunió extraordinària del Comitè Executiu Nacional de la formació, que reuneix tota la seva cúpula, amb Mariano Rajoy al capdavant i també els dirigents regionals, en plena crisi pel "cas Bárcenas".

La convocatòria extraordinària d'aquest òrgan del PP arriba el mateix dia que la seva secretària general, María Dolores de Cospedal, ha negat les informacions que apunten que dirigents del partit, incloent-hi el mateix Rajoy, van rebre sobresous al marge de la comptabilitat oficial del partit, segons publica el diari "El País".

L'última reunió d'aquest òrgan va ser el 21 de gener, després que es publiquessin les primeres informacions sobre el cobrament de sobresous en negre, en aquest cas al diari "El Mundo", i conèixer-se que l'extresorer del PP Luis Bárcenas havia acumulat fins a 22 milions d'euros en un compte a Suïssa. En aquella ocasió, Rajoy va anunciar una auditoria externa complementària d'una altra d'interna sobre els comptes i la gestió del PP.

Normalment el Comitè Executiu Nacional s'ha de reunir un cop cada trimestre, tot i que la direcció popular pot convocar-lo de manera extraordinària sempre que ho consideri necessari.
Anar al contingut