Barcelona

Camacho i Álvarez reconeixen davant del jutge les seves veus a la gravació de Método 3

La presidenta del PPC ha afirmat que seguirà fins aclarir la "venda i difusió" de l'"escolta il·legal". Tant ella com l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola han anat al jutjat per escoltar la gravació de la seva conversa a La Camarga que la Policia Nacional va trobar en una paperera de la plaça Urquinaona de Barcelona.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victòria Álvarez, han reconegut les seves veus a la gravació al restaurant La Camarga, l'any 2010. Totes dues han declarat, com a testimonis al jutjat que investiga el suposat espionatge al restaurant La Camarga l'any 2010, arran de la querella contra l'agència de detectius Método 3 que va presentar el PP.

Camacho ha afirmat que la seva formació seguirà actuant perquè s'aclareixin uns fets tan greus com són la "venda i difusió d'informació d'una conversa privada gravada de forma il·legal". Ho ha dit als mitjans de comunicació després de declarar durant prop d'una hora davant el jutge que investiga la suposada escolta il·legal de què hauria estat víctima.

Durant la compareixença, s'ha escoltat la gravació que presumptament va fer l'agència de detectius Método 3 perquè Camacho reconegués la seva veu i se li ha fet un oferiment de reclamar accions legals com a perjudicada.

La gravació la va trobar la Policia Nacional fa poques setmanes en una paperera de la plaça Urquinaona de Barcelona després que un comunicant anònim els ho indiqués, segons han confirmat fonts de la investigació. És la conversa on teòricament Álvarez explica l'evasió de capitals de la família Pujol i les amenaces de Jordi Pujol fill.

Camacho ha denunciat Método 3 per espionatge, mentre que treballadors de l'agència han assegurat davant el jutge que la líder del PP sabia que l'estaven gravant. La presidenta del Partit Popular Català va demanar que les investigacions policial i judicial sobre els suposats casos d'espionatge de Método 3 arribin fins al final i es depurin responsabilitats contra els culpables d'haver intentat fer-li mal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut