Atletisme

Els organitzadors de la marató de Barcelona volen implantar una revisió mèdica obligatòria

La marató de Barcelona estudia per a futures edicions de la cursa la necessitat de passar una revisió mèdica que serveixi com a mínima garantia de l'estat de salut del corredor. Joan Porcar, un dels responsables de l'empresa organitzadora, ha reconegut a Catalunya Ràdio que, després de la mort d'un corredor, volen implantar aquesta norma per a la marató de l'any que ve.

Actualitzat

L'atleta que va morir era un expert corredor popular que fins i tot va acabar la marató amb un temps de 4 hores 5 minuts i 10 segons. Les assistències el van ajudar només creuar l'arribada.

A la cursa hi havia més de 18.000 atletes inscrits i més de 15.000 van acabar la prova. L'objectiu d'aquesta cursa, segons Joan Porcar, no només és millorar les marques, sinó també evitar fets com el d'aquest diumenge i millorar els serveis que dóna l'organització.