Palma

El jutge deixa en suspens la declaració de la infanta després que Anticorrupció hagi recorregut la imputació

El magistrat del "cas Nóos" ha deixat sense efecte la citació de la filla petita del rei en qualitat d'imputada prevista per al 27 d'abril fins que l'Audiència Provincial de Palma es pronunciï sobre el recurs presentat aquest divendres per la Fiscalia Anticorrupció.

RedaccióActualitzat
El jutge del "cas Nóos", José Castro, ha decidit suspendre de moment la declaració com a imputada de la infanta Cristina, prevista inicialment per al 27 d'abril als jutjats de Palma. Ho fa a l'espera que l'Audiència Provincial de Palma es pronunciï sobre el recurs presentat per la Fiscalia Anticorrupció.

El fiscal Pedro Horrach ha impugnat aquest divendres la sentència d'imputació de la filla del rei Joan Carles en entendre que "no hi ha elements incriminatoris" que sustentin una acusació formal contra Cristina de Borbó.

En la mateixa resolució, el fiscal demanava a Castro que suspengués la declaració de la infanta fins que l'Audiència Provincial no resolgués el recurs, en entendre que mantenir la data prevista "faria ineficaç i deixaria sense contingut" el recurs del Ministeri Públic, ja que la resolució de l'Audiència difícilment podria arribar abans del dia 27.

Tot plegat ha tingut lloc el dia en què s'ha sabut que l'advocat i expolític Miquel Roca i el penalista Jesús María Silva defensaran la filla petita del rei. Miquel Roca ho ha confirmat a les portes del seu bufet i ha reconegut que "lògicament" ja havia parlat amb la seva clienta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut