La casa on ha tingut lloc el tràgic accident, a Kentucky.
El nen ha disparat amb un rifle que li havien regalat.
Kentucky

Un nen de 5 anys mata d'un tret la seva germana a Kentucky

El nen ha mort accidentalment la seva germana, de dos anys, amb un rifle que li havien regalat. La mare, que estava amb ells, feia un moment que havia sortit de casa seva.

RedaccióActualitzat
Un nen de 5 anys ha mort accidentalment d'un tret la seva germana de 2 a Kentucky, als Estats Units. Ho ha fet amb una arma que li havien regalat l'any passat: un rifle del calibre 22, especialment fet per a nens i conegut com Crickett. La mare, que estava amb els nens, feia un moment que acabava de sortir de la casa quan hi ha hagut l'accident. La nena ha estat traslladada a l'hospital però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La dona ha declarat que el rifle estava guardat en un racó i que ningú sabia que l'arma estava carregada. "És un d'aquests accidents bojos", ha assegurat el forense del comtat Cumberland, Gary White, que ha explicat que la nena és Caroline Starks, segons n'ha informat el portal Kentucky.com.

Els fets arriben quan continua viu el debat sobre l'ús d'armes de foc als Estats Units ja que el Senat va rebutjar finalment la iniciativa d'Obama, que s'havia compromès a impulsar després de la matança de Newton, una de les pitjors matances escolars de la història dels EUA.

La pàgina web Crickett.com, propietat de Keystone Sporting Arms, promociona la venda d'armes de foc a menors sota el lema "el meu primer rifle" i assegura comercialitzar "armes de qualitat per a joves nord-americans".

El 2008, l'empresa va produir 60.000 armes per a nens entre rifles i pistoles, que es venen en colors cridaners.
Anar al contingut