Parlament de Catalunya

Una caiguda de Junqueras obliga a interrompre el ple del Parlament durant cinc minuts

El líder d'Esquerra ha ensopegat amb una escala a dintre l'hemicicle i s'ha fet una forta contusió al cap. A Junqueras l'han atès el conseller de Salut, Boi Ruiz, i l'anterior consellera, Marina Geli, tots dos metges de professió.

RedaccióActualitzat
El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha caigut aquest dimecres quan es dirigia a votar la comissió sobre el dret a decidir al Parlament. Junqueras ha ensopegat amb una escala a dins de l'hemicicle, cosa que ha obligat a interrompre el ple durant cinc minuts.

La caiguda li ha provocat una forta contusió al cap al president d'Esquerra, que ha estat atès pel conseller de Salut, Boi Ruiz, i l'anterior consellera, Marina Geli, tots dos metges de professió.

Al cap de pocs minuts, Junqueras ha reaparegut als escons amb una tireta al front i la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, ha cridat a votar els diputats entre alguns aplaudiments. Quan s'ha acabat la votació, el líder republicà ha anat al consultori mèdic del Parlament perquè l'examinessin un altra vegada, malgrat que aparentava trobar-se bé.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut