El conseller Felip Puig valorant l'atur de juny.
El conseller Felip Puig valorant l'atur de juny.
Barcelona

Puig celebra el millor juny dels últims 17 anys i deixa entreveure una possible recuperació

El conseller d'Empresa i Ocupació creu que si continuen observant-se "canvis de tendència" es podria afirmar que "estem a prop de tocar fons".

RedaccióActualitzat
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha qualificat de "molt bones" les dades de l'atur i ha valorat molt positivament la reducció registrada al juny, que acumula quatre mesos consecutius de caiguda. Puig creu que si continuen observant-se "canvis de tendència" es podria afirmar que "estem a prop de tocar fons".

El conseller ha afirmat que, tot i que la reforma laboral és molt millorable, les polítiques en matèria d'ocupació comencen a donar resultats positius i permeten guanyar competitivitat.

Puig ha recordat que al maig ja va afirmar que s'observava una tendència "que donava pas a una certa esperança" i ha constatat que l'evolució de l'atur permet "redoblar la confiança" que "ben aviat ens en sortirem" i començarà "el camí cap a la recuperació econòmica".

Malgrat això, ha demanat mantenir una "prudència responsable" perquè "una flor no fa estiu" i ha afegit que no s'està "davant la solució definitiva de la crisi".
Anar al contingut