Elton John actuant en una gala benèfica a Los Angeles al maig. (Foto: Reuters)
Elton John actuant en una gala benèfica a Los Angeles al maig. (Foto: Reuters)
Londres

Una apendicitis obliga Elton John a suspendre l'actuació inaugural a Cap Roig

El cantant britànic, de 66 anys, serà operat d'aquí a uns dies i això l'ha obligat a suspendre els concerts programats per a les pròximes setmanes a Europa, entre els quals la inauguració del festival de Calella de Palafrugell. Era l'única actuació del músic britànic prevista a Espanya.

RedaccióActualitzat
El festival de Cap Roig perd l'estrella de la jornada inaugural de l'edició d'aquest 2013. Elton John ha suspès les actuacions que tenia previstes les pròximes setmanes, entre les quals la de Calella de Palafrugell, a causa d'una apendicitis. El cantant britànic, de 66 anys, serà operat d'aquí a uns dies i això li ha obligat a suspendre els concerts programats a Itàlia, Alemanya, Londres, França, Mònaco i també la de Cap Roig, l'única del "sir" a tot l'Estat.

La cita al festival de l'Empordà es preveia pel 20 de juliol i ja s'havien exhaurit totes les entrades. L'organització ha fet públic a través de les xarxes socials un comunicat en el que confirma la suspensió i informa que retornarà l'import de les entrades a través dels canals de compra de Ticketmaster.

Un portaveu del músic britànic ha anunciat que no tornarà actuar fins que estigui totalment recuperat i que, abans d'operar-lo, ha d'esperar que els metges redueixin les toxines al voltant de l'apèndix. "L'Elton està increïblement decebut per haver d'ajornar la gira", ha afirmat el portaveu. S'espera que torni als escenaris al setembre, a Leeds (Anglaterra), abans de viatjar als Estats Units.

La gira d'Elton John "Rocket Man - Greatest hits lives" vol recordar 40 anys de grans èxits, que l'han portat a vendre més de 250 milions de discos a tot el món.
Anar al contingut