Barcelona

CDC afirma en un comunicat que els indicis que veu el jutge del "cas Palau" no tenen "una base sòlida"

Convergència Democràtica reitera que ningú del partit ni de la fundació CatDem no s'ha lucrat mai del Palau, i que faran servir tots els mecanismes legals per defensar que mai han comès cap irregularitat.

RedaccióActualitzat
Convergència Democràtica "respecta però no comparteix" les conclusions del jutge que ha investigat el "cas Palau" i que manté que hi ha indicis que el partit va cobrar comissions il·legals.

En un comunicat, CDC assegura que els indicis de què parla el jutge "no tenen una base sòlida" i es compromet a continuar col·laborant amb la justícia per aclarir aquests fets, que consideren "falsos i no provats".

CDC assegura que ni el partit "ni la Fundació CatDem ni cap persona amb relació orgànica" amb el partit "mai no s'han lucrat ni del Palau de la Música" ni de les institucions que en depenen, i per això faran servir tots els mecanismes legals per defensar que mai han comès cap irregularitat.

El comunicat remarca, com ha fet també el conseller portaveu, que "no hi ha hagut cap irregularitat com així també ho acredita el principal perjudicat, el Palau de la Música".
Anar al contingut