Temps estable uns quants dies més

El bon temps del cap de setmana s'allargarà fins a mitjans de setmana. Gaudirem de jornades estiuenques en què predominarà el sol i les temperatures seran càlides, però sense cap calorada intensa. Aprofiteu el bon temps del pròxims dies perquè l'anticicló té data de caducitat.

Néstor GómezActualitzat
L'anticicló situat sobre el sud del Regne Unit farà de pantalla a totes les pertorbacions que es veuran obligades a circular d'Islàndia cap a Escandinàvia, ben lluny de casa nostra. L'estabilitat i la tranquil·litat meteorològica ens acompanyarà fins dijous, però amb canvis significatius a finals de setmana.

Sol i cirrus. Matí assolellat amb teranyines de núvols alts, anomenats cirrus, que enteranyinaran el cel i esmorteiran una mica el sol. Si encara esteu de vacances, compte amb aquest sol esmorteït, perquè aquests núvols deixen passar perfectament la radiació solar i pot provocar cremades. Al llarg del dia els núvols alts avançaran de nord a sud, i ja de cara a la segona meitat de la tarda hauran marxat del tot cap al País Valencià.

Calor moderada. Les temperatures matinals es mantenen curtes a l'interior i Pirineus amb valors inferior als 15 ºC, a punts del Pirineu fins i tot per sota dels 10 ºC. Només a la costa les mínimes han pujat una mica per sobre dels 20 ºC. Les màximes seran càlides però sense excessos. Se superaran fàcilment els 30 ºC, però els valors més elevats tot just es mouran a l'entorn dels 34 ºC.

Tramuntana moderada. Durant la major part del dia bufarà la tramuntana a l'Empordà amb intensitat moderada, només al vespre perdrà intensitat. A la vall de l'Ebre bufarà el mestral amb cops moderats fins a mig matí.

El temps de dimarts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut