Tranquil·litat i sol a tot arreu

Dia amb una estabilitat atmosfèrica total. Avui serà un d'aquells dies en què costa, i molt, veure un núvol sobre Catalunya abans del migdia. A la tarda, algun núvol, sempre inofensiu, es deixarà veure al Pirineu, i de cara al vespre, a la costa. Calor un pèl més alta, però sense calorades.

Actualitzat
Temps d'estiu, amb sol i ambient càlid. L'estabilitat atmosfèrica serà total, amb unes temperatures, a 500 hPa, 5.500 metres, per sobre dels -10 ºC, és a dir, una situació de total placidesa i en què els núvols que puguin aparèixer a la tarda no podran créixer i desenvolupar-se.

Només sol. El dia es despertarà amb el cel net de núvols a tot el país o amb alguna boirina testimonial, però amb el cel ben blau, sense teranyines de núvols alts. Els únics núvols que tindrem es veuran a la tarda, aïllats, en punts del Pirineu, i una mica més densos cap a les comarques de la costa central. Els núvols costaners procedents del Mediterrani seran més densos cap al vespre, però sense que se n'esperin precipitacions.

Temperatures amb algunes oscil·lacions. Tant mínimes com màximes variaran ben poc respecte a dilluns, però sí que hi haurà matisos. Les mínimes han baixat entre 2 i 4 graus a les comarques del Pirineu i a l'Empordà perquè la tramuntana càlida de dilluns no ha bufat. Les temperatures més destacades del dia han estat:
3 ºC a Das, Cerdanya.
4 ºC a Soriguerola, Cerdanya.
4 ºC a Sant Pau de Segúries, Ripollès.
5 ºC a Ribes de Freser, Ripollès.

Les màximes es mantindran càlides, però sense arribar a cap calorada. Els valors més elevats del dia es mouran entre els 32 i els 34 ºC.

El temps de dimecres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut