Barcelona

El PSC no serà a la Via Catalana però dóna via lliure als seus dirigents i militants a ser-hi a títol individual

Pere Navarro ha deixat clar que el partit no participarà en la cadena humana de l'Onze de Setembre perquè, tot i que la respecta, és "clarament independentista". No obstant, Navarro ha deixat la porta oberta que hi participin dirigents o militants del partit amb plena llibertat. Això sí, a títol individual.

RedaccióActualitzat
Els dirigents del PSC, que els últims dies s'han criticat a través de la premsa després que la mà dreta de Pere Navarro, Antonio Balmón, va arribar a dir que al partit hi sobra gent, s'han vist les cares per primer cop a la seu del carrer de Nicaragua de Barcelona. L'executiva socialista també ha fixat la posició respecte a la Via Catalana cap a la independència. Pere Navarro ha deixat clar que el partit no participarà en la cadena humana de l'Onze de Setembre perquè, tot i que la respecta, és "clarament independentista" i el PSC aposta pel diàleg i la reforma federal de l'Estat. No obstant, Navarro ha deixat la porta oberta que hi participin dirigents o militants del partit amb plena llibertat. Això sí, a títol individual.

D'altra banda, el líder dels socialistes catalans ha avançat que, en la reunió de la comissió parlamentària pel dret a decidir d'aquest dimarts, el PSC demanarà la compareixença d'Artur Mas perquè expliqui si està negociant amb el govern espanyol la celebració d'una consulta legal i acordada.

L'executiva ha tancat files en defensar el partit després de totes les divisions internes. Navarro, a més, ha assegurat que la reunió ha estat molt cordial.
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut