Barcelona

Zaragoza va encarregar a Método 3 que espiés el domicili de García Albiol el 2010

L'exsecretari d'organització del PSC va encarregar el febrer del 2010 a l'agència de detectius que espiés l'aleshores regidor i candidat a l'alcaldia de Badalona pel PPC per esbrinar si realment residia en aquesta població o a la ciutat de Barcelona, segons publiquen "El Periódico" i "El País". Així es desprèn dels correus electrònics que la policia ha trobat a l'ordinador de la que va ser directora de seguretat de Método 3.

RedaccióActualitzat
L'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza va encarregar el febrer del 2010 a l'agència de detectius Método 3 que espiés l'aleshores regidor i candidat a l'alcaldia de Badalona pel PPC Xavier García Albiol. L'objectiu, esbrinar si realment residia en aquesta població o a la ciutat de Barcelona, segons publiquen "El Periódico" i "El País".

Així es desprèn dels correus electrònics que la Policia Nacional ha trobat a l'ordinador de la que va ser directora de seguretat de l'agència de detectius, Elisenda Villena. La policia ha trobat en el disc dur de l'ordinador de Villena correus procedents dels comptes jzaragoza@psc.cat, que els investigadors atribueixen "sense cap mena de dubte" a José Zaragoza. També de llbruguer@psc.cat, vinculat a la gerent del PSC, Lluïsa Bruguer, també imputada en el cas.

Aquests correus ja s'han incorporat en el procés per la gravació del dinar a La Camarga entre la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez.

Segons la policia, la relació entre l'agència de detectius i el PSC, a través de José Zaragoza i Lluïsa Bruguer, "no és un fet puntual", sinó que "es prolonga en el temps".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut