Barcelona

Joan Herrera i Dolors Camats no s'afegiran a la Via Catalana cap a la independència

Joan Herrera ha avançat que ni ell ni la portaveu d'Iniciativa al Parlament, Dolors Camats, se sumaran a la reivindicació de la Via Catalana perquè consideren que el lema té un marcat caire independentista. En declaracions a "Els matins" de TV3, el líder ecosocialista també ha afirmat que, a més de deixar l'executiva del PSOE, l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza hauria d'haver deixat l'escó de diputat per l'escàndol de l'espionatge polític.

RedaccióActualitzat
El líder d'Iniciativa per Catalunya, Joan Herrera, ha afirmat que ni ell ni tampoc la portaveu de la seva formació al Parlament, Dolors Camats, s'afegiran a la Via Catalana cap a la independència de l'Onze de Setembre perquè creuen que el lema de la mobilització té un to marcadament independentista. Herrera ha remarcat: "Jo no m'hi sumaré, però sí que em mobilitzaré. Em mobilitzaré amb aquelles expressions que tenen un contingut nacional i social. Al Trueta, a Girona, a la FAVB i a les organitzacions sindicals que estan valorant si fan alguna cosa. La gent del procés constituent".

En declaracions a "Els matins" de TV3, Joan Herrera també s'ha referit a la dimissió de l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza com a membre de l'executiva del PSOE, arran del cas de l'espionatge polític en el marc de l'afer Método 3. El màxim responsable d'Iniciativa opina que Zaragoza hauria d'haver dimitit també del càrrec de diputat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut