Barcelona

L'ANC habilita un tram 0 de la Via Catalana perquè s'hi pugui inscriure tothom que no troba lloc

L'Assemblea Nacional Catalana fa una crida a participar en la cadena humana de l'11 de setembre amb l'objectiu de superar la manifestació de l'última Diada. També ha habilitat el tram 0 perquè s'hi pugui inscriure tothom que no ha trobat lloc.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional Catalana ha fet una crida a participar a la Via Catalana de l'11 de setembre amb l'objectiu de superar la manifestació de l'última Diada. En un comunicat, l'ANC ha demanat als inscrits que vagin al tram al qual s'han apuntat i als qui no s'hi han pogut inscriure per falta de lloc, els demana que assisteixin igualment a la cadena humana. El col·lectiu vol deixar clar que la mobilització està oberta a tothom i que cal que sigui com més multitudinària millor.

Habilitat el tram 0 per als que no han trobat lloc a la Via

Tot i que encara queden quatre dies per l'Onze de Setembre, la Via Catalana cap a la Independència està gairebé plena. Només alguns trams del Penedès encara estan lliures.

Pensant en la gent que no hi ha trobat lloc, l'ANC ha habilitat un tram 0 perquè s'hi puguin inscriure tots aquells que volen fer constar la seva participació a la Via però que no es poden apuntar al tram previst inicialment perquè ja està ple.

Per apuntar-se al tram 0 només cal entrar al web assemblea.cat.

En el comunicat, l'ANC també informa que ja s'ha completat la llista de 800 fotògrafs voluntaris que faran el retrat de la cadena humana.
Anar al contingut